dilluns, 4 de novembre del 2019

CANVI CLIMÀTIC


Aquest any els companys d'Escola Verda hem dedicat uns dies a fer un treball sobre el canvi climàtic. Entre tots hem treballat moltes propostes i hem descobert que a causa del canvi climàtic  estan arribant espècies invasores d'altres països, que entren en conflicte amb espècies autòctones. Per altra banda hem observat que la ramaderia està a l'ull de mira degut al seu increment en consum humà. S'han incrementat durant aquests 5 anys el consum de productes químics que afecten directament a l'agricultura i al producte final que estem consumint.


COM S'HA TREBALLAT A L'AULA?
Amb la visualització de documentals i reportatges hem pogut tenir una idea general dels efectes que té el canvi climàtic a nivell internacional i com ha anat afectant a cada país, i com ha evolucionat en la millora o empitjorament dels casos. Acabada la sessió, es va generar un debat entre nosaltres, simbolitzant que cadaú feia veure que és un país diferent del món, i explicant de quina manera afecta el canvi climàtic i quina posició té en relació al percentatge de contaminació de cada país.


S'ha elaborat un pòster sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències a nivell de les afectacions de l'aigua, de la terra, i dels efectes a nivell social, polític i econòmic.


S'ha elaborat un tríptic en el que s'han realitzat propostes properes per a tenir diferents maneres de dir-ho a la gent del nostre entorn i poder convèncer que no contaminin o que contaminin menys.


La manera en la que hem estat treballant a l'aula ha estat molt positiva perquè volem intentar fer del món un lloc millor on poder viure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada